Sekretesspolicy

www.vikallaross.se måste skydda sig helt åt integriteten hos våra besökare och kunder. Vi kommer inte att lämna ut någon information om våra kunder till tredje part öppen, där det är en del av en tjänst för dig att ge - som Arrangemang för en produkt som de skickas till utföra kredit och andra säkerhetskontroller eller där vi har din uttryckliga tillåtelse att göra det.

medgivande Vi är inte ditt namn, adress, e-postadress, kreditkortsinformation eller personlig information för att sälja till tredje part utan din tillåtelse. Grundläggande kontroller kan göras för att dina uppgifter för att säkerställa att uppgifterna är äkta - dessa kontroller är nödvändiga för att förhindra olaglig användning av kreditkortsnummer.

dina uppgifter Vi ber om ditt namn, telefonnummer, adress och e-post. görs när ett köp på vår sida, förutom ovanstående, vi ger också leveransadressen och betalningsuppgifter.

I första hand kommer vi att använda dina uppgifter för att behandla din beställning och skicka dina varor till dig. Detta kan göra dina data till våra uppfyllelse partners omfattar över för dem att skicka din beställning till dig, och även dina uppgifter leveransföretag passerar, så att de kan leverera paket. Endast den information som behövs för att bearbeta din order förs.

Dina uppgifter kommer att göra det möjligt för oss, och våra processorer, för att uppfylla din för att du ska bli informerad om viktiga förändringar funktionalitet. Vi kommer inte att dela din information med andra företag eller andra tredje parter i marknadsföringssyfte om du har gått med på att göra detta för oss.

Vid bedömningen av din begäran om varor eller tjänster, kan vi använda dina uppgifter i syfte att förebygga och upptäcka bedrägerier. En av de ändamål för vilka vi kan avslöja din adress och postnummer detaljer är öppen för att kontrollera mot alla system eller kredit bedrägeribekämpning byrå, som kan föra ett register över dessa uppgifter. I alla tider där vi beskriver dina data, kommer den att förbli säker.

Sådan behandling kan, till exempel för att uppfylla din beställning kan krävas för att behandla dina betalningsuppgifter eller tillhandahålla supporttjänster tillgängliga. Tyvärr är överföring av information via Internet inte helt säker. Vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, men datasäkerheten kan inte garantera att överföras till vår hemsida; All överföring sker på egen risk. När vi har fått din information, vi är strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst.

kontakta oss Vi är alltid glada att höra från våra kunder (även om det är ett klagomål!). Vi är alltid tacksamma för någon tid du spenderar oss med den kunskap vi har behöver för att tillfredsställa våra kunders behov. Vi vill att du ska återvända till platsen och att rekommendera oss till dina vänner och familj. Om du har frågor eller förslag, tveka inte Utter Nutter att kontakta vem som kommer att vara glada att besvara eventuella frågor du har.

tillbaka